NEDERLAND - Uitvaartbus Nederland werkt met een uurtarief, met een minimum van 3 uur. Vanaf het eerste adres tot het laatste moment samen zal Uitvaartbus Nederland de overledene en de 16 nabestaanden bijstaan en vervoeren. Na afloop van het laatste afscheid is het prettig om samen naar huis te rijden. Zo geeft u deze intense dag een plaatsje en is het gevoel van samen heel sterk.

Om meer nabestaanden te vervoeren hebben wij diverse volgvoertuigen, zodat er altijd een passende oplossing is. De volgbus is in te zetten voor 16 personen of 23 personen. Voor de meer intieme samenkomst hebben wij de V klasse voor 7 personen.

Ook de luxe S klasse wordt regelmatig als volgvoertuig ingezet. Deze biedt plaats aan 3 personen.

De Uitvaartbus en volgvoertuigen onderscheiden zich door de compacte maar ruime en luxe opstelling. Hierdoor is het mogelijk om overal te komen. Waar een touringcar niet kan komen, is het voor de voertuigen van Uitvaartbus Nederland wel mogelijk.

In de Uitvaartbus en volgvoertuigen is het mogelijk om een extra service toe te voegen. U kunt denken aan een proost op het leven met champagne, maar ook een lunch.

In de Uitvaartbus kan de muziek gedraaid worden waar de overledene zo van hield. Op de schermen kunnen foto’s afgespeeld worden tijdens de laatste keer samen op weg.