ZEELAND - Je kunt kiezen uit een kampeerplek met privé sanitair, of zonder of verblijven in één van de glamping accommodaties. Wat je ook kiest, het is belangrijk dat je van dieren kunt genieten en van alpaca's in het bijzonder. Want overal op het erf zijn alpaca's de rode draad. Maar ook de kippen, kalkoenen en parelhoentjes scharrelen rond en de zeven katten maken allemaal hun ronde om iedereen gedag te zeggen.

Overal waar je bij Aan de Waterspiegel kijkt zie je alpaca's en 's ochtends zijn ze zelfs tussen de tenten en caravans te vinden. Terwijl jij geniet van je verse broodjes en croissantjes of compleet ontbijt van de eigen broodjesservice zie je de alpaca's spelen en ontdekken, zonnen en grazen, slapen en herkauwen. Op het hof Aan de Waterspiegel is alpaca boerderij Alpacas Zeelandia gevestigd. En dat is niet zomaar een alpaca boerderij. Hier worden door de eigenaren van Aan de Waterspiegel, hun bevlogen team en vrijwilligers, met liefde, aandacht en geduld vele alpaca's opgevangen. De meeste alpaca's hebben een achtergrond van verwaarlozing, mishandeling en ziekte. Tijdens je kampeervakantie kan je deelnemen aan diverse activiteiten om de rescue te ondersteunen zoals strandwandelingen, picknicken en High Tea. Ook kan je kiezen voor een Lama trektocht.

De kleine gemoedelijke camping is geopend van april tot en met oktober. De bijzondere accommodaties campingpod en Schuilstal zijn goed geisoleerd en van alle basis kampeergemakken voorzien waardoor jehier het gehele jaar van de boerderij en Zeeuwse omgeving kunt genieten. Gelegen in het mooie Walcherse landschap tussen Domburg en Westkapelle, de vele fiets en wandel routes en de zee met brede zandstranden op maar 2,6 kilometer afstand maakt de minicamping tot een ideale plek voor je vakantie. Uitwaaien aan de Zeeuwse kust, dorpjes en stadjes bezoeken, tot rust komen in de natuur.


Kortom, een unieke plek in Zeeland.