Deze maand lichten wij onze lichaam behandelingen toe.
Voor het lichaam kan je bij ons terecht voor diverse massages zoals een ontspanning-, hot stone- of deep tissue massage.Een ontspanningsmassage klinkt voor zich en is er om je compleet te laten ontspannen, even weg te dwalen in je gedachtes of juist niet, en weg te dommelen met een heerlijk ontspannen muziekje op de achtergrond en de zachte maar fijne aanrakingen over jouw lichaam.

Bij een hot stone massage wordt er gebruik gemaakt van warme basaltstenen, deze stenen hebben een gladde textuur waardoor er fijn mee gemasseerd kan worden, ook worden deze stenen heerlijk warm en houden goed warmte vast. Door met deze stenen te masseren worden de spieren opgewarmd om zo spanning los te kunnen laten.

Heb je veel last van gespannen spieren (knopen) dan is een deep tissue massage een goede keuze voor jou. Bij deze massage ligt de nadruk op het losmaken van de spieren, de knopen eruit masseren. Deze massage gaat dieper in de spieren en kan soms wat minder prettig zijn maar aan het eind van de behandeling zal je merken dat de spieren meer ontspannen zijn en bij herhaling kan je zelf van bepaalde klachten af zijn.

De voordelen van een massage:

- Verlichting van spier spanningen en pijn
- Helpt stress te verminderen
- Helpt bij het verbeteren van gewricht flexibiliteit
- Helpt om beter te slapen
- Verbetert bloedcirculatie en de stroom van energie
- Een heerlijke momentje van ontspanning en tijd voor jezelf

Naast massages kan je bij ons ook terecht voor behandelingen van de rug.

De rug is vaak een ondergeschoven kindje, omdat we er zelf maar moeilijk bij kunnen. Wil jij je rug wat extra aandacht geven en tegelijk ontspannen? dan is de rugpakking zeer geschikt voor jou. Deze behandeling beginnen we met een geurreis. Jij kiest 1 van de geuren die we vervolgens tijdens de behandeling gaan gebruiken. Tijdens deze behandeling wordt de rug gereinigd en gescrubd, dan wordt er een rug pakking van algen aangebracht. Algen werken ontgiftigend, (bevorderd de afvoer van afvalstoffen) en geven vitamines en mineralen af. Door de warmte werkt deze zeer ontspannend. Tijdens deze pakking krijg je een handmassage, vervolgens wordt de pakking verwijderd en volgt er een rugmassage met als afsluiting een voedende body butter.

Heb je last van een onrustige/onzuivere huid op de rug, erg vervelend!

De biopeeling is hier dan perfect voor! De biopeeling werkt van binnen naar buiten en geeft daarom bij huidproblemen meer resultaat. De werkzame stoffen dringen diep door in de huid (voelbaar als lichte prikkeling, max 24 uur lang). Hierdoor vernieuwd de huid zichtbaar sneller. Dit zorgt voor een nieuwe, frisse en stralende huid.

Wil je meer informatie of een heerlijke behandelingen boeken kijk dan op www.valk-beauty-health.nl en wie weet zien wij jou binnenkort is onze mooie nieuwe salon.