Deze multifunctionele ophanghaak of zoals die bij de Staalkabelstunter genoemd wordt; de RVS Plafondhaak Nils is voor vele doeleinden geschikt! De zogeheten plafondhaken zijn beschikbaar in vele varianten. Zo zijn er plafondhaken speciaal voor het ophangen van jassen, zijn er haken die je aan het plafond kunt bevestigen om er bijv. een hangplant, of snoer van een hanglamp aan op te hangen en nog vele andere toepassingsmogelijkheden.


Materiaal
Deze RVS plafondhaak is gemaakt van RVS zoals de naam al verklapt, RVS is een legering van chroom en nikkel. RVS staat voor “roestvast staal”. RVS heeft in vergelijking met gegalvaniseerd staal een subtielere en chiquere glans. Ook is RVS over het algemeen sterker. Tevens is RVS ideaal voor het gebruik in maritieme omgevingen omdat het roestvast is.

Perfect voor aan boord
Buiten dat het materiaal dus uiterst geschikt is voor aan boord, kun je onder de vele andere toepassingsmogelijkheden bijvoorbeeld ook het ophangen van je reddingsvesten schalen. Dit in combinatie met het materiaal van deze plafondhaak maakt het de perfecte keuze voor een ophanghaak aan boord.