De Race of the Classics (ROTC) is het grootste studenten zeilevenement van Europa. Ieder jaar wordt door studenten van hogescholen en universiteiten uit heel Nederland gevaren aan boord van klassieke zeilschepen. Als Marinediscounter huren wij onze reddingsvesten uit aan dit evenement. Deze vesten zijn hier eenmalig gebruikt en daardoor kun je nu profiteren van deze aanbiedingen. De vesten zijn opnieuw gekeurd en zo goed als nieuw gemaakt. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt.


MARINEPOOL 300N PREMIUM + LUME ON

Het hoge drijfvermogen van dit reddingsvest zorgt voor extra bescherming tijdens het dragen van gereedschap en zware kleding en is geschikt voor gebruik bij extreme weersomstandigheden.

Automatisch opblaasbaar door middel van CO2 patroon die in werking treedt door een smelttablet dat reageert op water, of door middel van het trekkoord. Ook met de mond opblaasbaar en compleet met fluit. De hoes is gemaakt van nylon stof en is voorzien van een klittenband sluiting. Met Lume-On reddingsvest verlichting. Moet over de bovenkleding gedragen worden.

MARINEPOOL 300N PRO COMFORT + LUME ON

De Marinepool 300N Pro + Lume on lijkt op het bovenstaande vest, maar komt met een aantal extra functies. Zo beschikt dit vest over een kijkgat om de conditie van het opblaasbare mechanisme te kunnen controleren.

Ook komt dit vest met een reflectiestrip. Dit zorgt ervoor dat je beter zichtbaar bent.

Als laatste beschikt dit vest over een extra kruisband waardoor het vest comfortabeler is om te dragen.

LALIZAS ZETA 290N + SAFELITE IV

De Lalizas Zeta reddingsvesten zijn ergonomisch die comfortabel zijn om te dragen en het singelsysteem maakt het simpel en gebruiksvriendelijk. Door de verstelbare banden kan het reddingsvest door ieder volwassen persoon gedragen worden.

Omdat deze vesten standaard aangeboden worden zonder verlichting, hebben wij voor veiligheidsredenen gekozen om de Lalizas Safelight IV toe te voegen. Hierdoor kun je in alle omstandigheden zo spoedig mogelijk gevonden worden.