Niets is heerlijker dan genieten op het water in je eigen sloep, tender, motor of speedboot. Maar de aanschaf en de bijkomende kosten en handelingen zijn erg kostbaar en arbeidsintensief. Daar is iets op gevonden. Private lease voor boten. Voor een vast bedrag per maand lease je een door jou zelf samengestelde boot. Het enige dat je zelf nog moet regelen is een ligplaats op een plek naar keuze. Leaseboot zocht samenwerking met Botenwacht Nederland voor 24/7 pechhulp en voor realisatie van breng-, haal, onderhoud en winterstalling. Met dit all-in servicepakket word je door Botenwacht volledig ontzorgd en is genieten op het water het enige dat je zelf moet doen.


De missie van Leaseboot is eigenlijk heel simpel; het varen op een eigen boot met een door jou gekozen naam voor meer watersportliefhebbers mogelijk maken.

Je kunt al een instapmodel (boot) leasen vanaf honderd Euro per maand voor een periode vanaf drie jaar. Een vaarbewijs heb je voor de meeste boten niet nodig. Aangezien zij met verschillende dealers samenwerkingen hebben opgezet is Leaseboot in staat om nog dit vaarseizoen diverse boten te leveren. Op termijn ziet Leaseboot een toekomst waar het (deel)gebruik van leaseboten zal zorgen voor ongekend veel ontdekkingen. Varen in Friesland, Scandinavië of Frankrijk of waar men maar wil zonder transport van de boot. Huren of verhuren kan dan in de Leaseboot community. Zorgeloos varend genieten voor iedereen bereikbaar en beschikbaar.

Voor meer informatie www.leaseboot.com of www.botenwacht.nl