Binnenkort bestaat Tank-O3 fresh water system 5 jaar, een uniek systeem om zonder inspanning het complete watersysteem in je boot onder contrôle te hebben en te houden! In de camperwereld wordt het systeem al door meer dan 3000 gebruikers naar volle tevredenheid gebruikt voor een àltijd schone watertank met schoon en veilig water.


Met een minimum aan onderhoud aan het systeem, gemiddeld slechts 1 x per 3 weken, heb je geen zorgen meer over het water en de watertank. Geen inspanning maar even onder een kopje koffie een beetje schoonmaakazijn het werk laten doen.

Tank-O3 fresh water system, in de persoon van Geert de Bekker, heeft recent aan 3 prijswinnaars van verschillende acties een Tank-O3 fresh water system mogen overhandigen. De gelukkige winnaars: Gerard en Toos Slegers, Angelina en Ruud van Leeuwen alsmede Evy en Dré Olieslagers. Om dit unieke systeem uit te mogen reiken is natuurlijk al een feestje op zich! Maar het grootste feest viel al deze personen ten deel omdat ze vanaf nu vrijwel zorgeloos beschikken over schoon en veilig water en een àltijd schone watertank.

Voor informatie over dit unieke water onderhoudssysteem, zie www.tank-o3.nl