Als je een statement wilt toevoegen aan je interieur, wordt de trap vaak vergeten. Het is echter juist belangrijk om je trap aandacht te geven door de juiste trapbekleding te kiezen die jouw interieurstijl weergeeft. In deze blog vertellen we welke trapbekleding het beste past bij een kleurrijk interieur en welke opties er zijn.


Alles in balans

Als je al een kleurrijk interieur hebt, wil je misschien een rustig decor kiezen dat de bestaande kleuren aanvult zonder de ruimte te overweldigen. Overweeg een rustig houtdecor met weinig tekeningen met witte stootborden, zoals Misty Oak. Je kunt ook kiezen voor een rustige betonlook (Blended Cement) of staallook (Blue Ice). Dit voegt textuur toe zonder af te leiden van de bestaande kleuren in je huis.

Maak een interieurstatement

Durf! Zeker als je een statement wilt maken met je trap! Een marmerlook op je trap of leren trap kan écht dat verschil maken in je huis. Combineer deze soorten trapbekleding met een gedurfd patroon behang of een felle kleur op de muur waardoor je een echte eyecatcher maakt van je trap én je hal!

Mix en match

Feit blijft wel dat téveel kleur afbreuk doet aan je interieur. Probeer dus wel om de kleuren met zorg uit te kiezen. Wees niet bang om kleuren en texturen te mixen en te matchen voor een unieke binnenkomer.

Vind je het toch nog lastig om een keuze te maken? Neem dan eens contact op met Upstairs Traprenovatie voor de mogelijkheden!