Wij zijn Zorgboerderij Noorderend, wij bieden 5 dagen in de week mensen met een zorgvraag een ontspannen, gezellige en sociale dagbesteding. Hiernaast hebben wij een Streekwinkel.


Wat is er te doen
Naast de koeien zijn er vele verschillende soorten dieren op de zorgboerderij o.a. konijnen, cavia’s, kippen, vogeltjes, varkentjes, poes en hond Saar. Ook is er een moestuin en kas te vinden waar vroeg in het voorjaar al verschillende bloemen en groenten geplant en gezaaid worden. In de klushut die op het erf staat wordt veel geklust. Er worden onder andere hokken gerepareerd en in de winter worden er de mooiste decoratieartikelen gemaakt.
In onze kantine worden de heerlijkste gerechten bereid en lunchen we tussen de middag gezellig samen in de kantine of in het huis. Tevens is er een rustruimte voor degene die dit nodig hebben.

Verveel je geen moment bij Zorgboerderij Noorderend
Er heerst op de boerderij een rustige, huiselijke “keukentafelsfeer”. Dus als u een zorgindicatie heeft, boven de 14 jaar bent, deze omgeving u aanspreekt dan bent u van harte welkom!!Omdat we veel gevarieerde activiteiten kunnen bieden, is er altijd wel een passend programma. Ieder gaat in zijn eigen tempo aan het werk en wat belangrijk is: “Niks moet!”, gezelligheid staat voorop.

Inloopmiddag
Iedere eerste woensdag van de maand hebben wij een inloopmiddag van 14.00- 15.30 u. Heeft u interesse, meld u zich even bij onze winkel, dan helpen wij u graag verder! Voor meer informatie of vragen kunt u ons uiteraard ook bereiken via 06-29349566 of via de mail/website.

Met vriendelijke groet,

Sylvia Borst & Team
Zorgboerderij Noorderend
Middenweg 534a
Heerhugowaard

info@zorgboerderijnoorderend.nl
www.zorgboerderijnoorderend.nl