In De Wende woon je heerlijk dorps en overzichtelijk. In een landelijke omgeving met alle basisvoorzieningen om de hoek, net iets oosten van het centrum van Heerhugowaard in de wijk 'De Draai'. Hier woon je omringd door rust, ruimte en het groen in een kleine buurt met een dorpse sfeer. Een buurt die bovendien is aangepast aan een veranderend klimaat, met veel groen en met alleen maar superduurzame woningen. Het dorp van de toekomst! Geef jij in De Draai een wende aan jou en jullie leven?


Nieuwe fase in voorbereiding

De Wende bestaat uit verschillende fases die in de loop der jaren op verschillende locaties binnen de Heerhugowaardse wijk 'De Draai' zijn gerealiseerd. En in de toekomst worden gerealiseerd. Zo is een nieuwe fase van de Wende (7) inmiddels alweer in voorbereiding. Tweekappers, vrijstaande woningen, rijwoningen en nu ook semi-bungalows. In dit laatste woningtype bevindt zich alles op de begane grond, met extra slaapkamers op de 1e verdieping.

Geïnteresseerd in een duurzame woning in de Draai? En nog niet ingeschreven? Schrijf je dan nu in. Dan houden wij je automatisch op de hoogte over deze nieuwe fase. Dat is geheel vrijblijvend, verplicht tot niets.