OUDORP - BOL heeft zich dinsdagavond weten te plaatsen voor de tweede knockout-ronde van de districtsbeker. De ploeg van trainer/coach Erwin Tump was op Sportpark de Nollen in Oudorp met 0-3 te sterk voor Kolping Boys.


Het duel tussen zaterdag-eersteklasser BOL en zondag-eersteklasser Kolping Boys werd nooit een echte wedstrijd. Trainer Rob Klanker kende nogal wat personele problemen, zag in de warming-up Joreno Mandjes afhaken en diens vervanger, Davy Kleppe, moest na een kwartier ook al het veld ruimen met een blessure. Kort daarna kon Bas Jonker, op aangeven van Daniël Vos, de openingstreffer maken. Deze score werd kort voor rust verdubbeld door Timon Plak.

Kolping Boys probeerde het na rust nog wel, maar miste de stootkracht om keeper Romain de Jong te testen. In de slotfase bracht Plak met zijn tweede van de avond de 0-3 eindstand op het bord.

Komend weekend komen beide ploegen weer in competitieverband in actie. BOL ontvangt zaterdag VV Nunspeet. Een dag later is Kolping Boys gastheer van IVV.