CASTRICUM - Voor LSVV begint het er steeds minder florissant uit te zien. Zondag verloor de ploeg van trainer Gidon Reinders Folmer met 2-1 bij Vitesse '22 waardoor de gevarenzone steeds dichterbij komt.

Het zat in Castricum weer eens niet mee voor de Langedijker ploeg ondanks dat de geel-blauwen ietwat fortuinlijk op voorsprong kwamen. Een corner van Kick van den Berg, zeilde, gedragen door de wind, pardoes in het doel van de thuisploeg. Lang bleef die voorsprong echter niet staan want binnen vijf minuten had Vitessse '22 via Max Lodewijks gelijk gemaakt.

Na de rust heeft de thuisploeg weliswaar het meeste balbezit, maar blijken de kansen schaars. Kenmerkend voor het seizoen bij LSVV is dat de grootste kans van de wedstrijd er niet in gaat als de vrijstaande Toine Merk de bal niet langs keeper Laan krijgt en aan de andere kant Rik Beentjes keeper Van Zijl wel weet te verschalken. Een treffer die uiteindelijk beslissend blijkt te zijn.

In de komende weken staan er voor LSVV cruciale wedstrijden op het programma als men de drie ploegen treft die nu de onderste posities op de ranglijst bezetten. Komende zondag is De Meer daarvan de eerste tegenstander op Sportpark Voorwaarts.