ZUID-SCHARWOUDE - LSVV heeft zondag een verdienstelijk punt behaald in de thuiswedstrijd tegen het op de derde plaats staande SV Hoofddorp.

Ondanks een groot aantal afwezigen waar trainer Gidon Reinders Folmer mee heeft te kampen wist hij zijn ploeg organisatorisch goed neer te zetten. Het de laatste weken flink op schot zijnde SV Hoofddorp wist zodoende geen bres te slaan in de LSVV-defensie. De thuisploeg kreeg zelf ok nog een aantal mogelijkheden, maar desondanks bleef het tot de rust doelpuntloos.

De treffer viel kort na rust wel en was er eentje om in te lijsten daar Jordy Cretier verwoestend uithaalde. Lang bleef die stand staan tot de gasten vijf minuten voor tijd, op het moment dat de scheidsrechter een overtreding op een LSVV-er over het hoofd zag, alsnog op gelijke hoogte kwam via Donny Kessing: 1-1.

LSVV, dat negende staat in de 1e Klasse A, sluit zondag de eerste helft van de competitie af met een derby bij de nummer acht in de stand, Kolping Boys.