DEN HAAG - De tweede helft van het veldseizoen is van start! De eerste wedstrijd van Apollo vond plaats in Den Haag. Het was een wedstrijd tussen nummer 1 (Die Haghe 1) en 7 (Apollo 1) van de poule. Van tevoren was het al duidelijk dat het een lastige wedstrijd zou worden voor Apollo.

Die Haghe ging op hoog tempo van start en benutte hun kansen met zeer hoog rendement. Binnen 5 minuten stonden ze al 5-0 voor. Na 8 minuten kon Apollo via Emmy de eerste treffer maken. Dit bracht de stand op 7-1. Die Haghe ging op hetzelfde tempo door en bleef maar scoren. De eerste helft was eenzijdig en de stand bij rust was 19-3 na doelpunten van Coen en Kai.

Na de rust bleef het rendement van Die Haghe wat achter, maar de wedstrijd was al gewonnen. Eindstand van deze eerste veldwedstrijd: 27-7.

De eerstvolgende wedstrijd spelen we thuis op 14 mei om 16:35 uur. De tegenstander is Maassluis 1, de nummer 5 in de poule.