HEERHUGOWAARD - SVW '27 doet het vooralsnog uitstekend in de vierde klasse van het zaterdagvoetbal. Na een knappe overwinning bij Sint Adelbert zijn de groen-zwarten met zeven punten uit drie duels nog steeds ongeslagen. In het zondagvoetbal pakte KSV voor het eerst sins lange tijd een punt terwijl Hugo Boys en WMC onderuit gingen.


SVW '27 liet een week geleden de eerste twee punten liggen tegen Kolping Boys (1-1), maar hestelde zich goed in de uitwedstrijd tegen het lastige Sint Adelbert. In Egmond-Binnen was er een glansrol voor Maarten Rippens die alle drie doelpunten voor zijn rekening nam, hetgeen een 2-3 overwinning opleverde. Met zeven punten uit drie duels staat SVW 27 vooralsnog op een tweede plaats in de 4e klasse A van het zaterdagvoetbal.

In 3A (zaterdag) bleef ook Reiger Boys ongeslagen. De geel-zwarten wonnen met 4-2 van De Volewijckers. Een verslag van die wedstrijd is hier te vinden.

Op zondag bleek het Hugo Boys van trainer Ron Weinbrecher niet opgewassen tegen Meervogels '31 en blijft op drie punten staan in 3B. De Akersloters wonnen in De Noord na een 0-1 ruststand met 0-3.

In 4A wist KSV voor het eerst sinds lange tijd weer eens een punt te halen. De ploeg die vorig jaar puntloos degradeerde speelde in een doelpuntrijk duiel met 3-3 gelijk tegen Zeemacht.

WMC blijft na drie wedstrijden in 5A nog altijd puntloos. Zondag ging de ploeg met 7-2 onderuit bij Nieuwe Niedorp.


Programma komend weekend:

Zaterdag 15-10

14.30 uur: HCSC - Reiger Boys
14.30 uur: SVW '27 - Sporting Krommenie

Zondag 16-10

14.00 uur: Koedijk - Hugo Boys
14.00 uur: Texel '94 - KSV
14.00 uur: WMC - Apollo '68